Ő lenne Diana hercegnő eltitkolt lánya? – Valóban nagyon hasonlít rá

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Károly herceg Diana hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír látott napvilágot, miszerint Dianának és Károlynak van egy lánya, aki még Vilmos előtt született. Ám a fogantatása nem éppen hétköznapi módon történt...

Egy amerikai napilap közölte a hihetetlen történetet: Károlynak és Dianának van egy eltitkolt lányuk, aki a trónra is igényt tarthat. Azt állítják, hogy a pár még a gyerekvállalás előtt kivizsgáltatta magát, hogy megtudják, mennyire termékenyek.

Csakhogy a mintákat az orvos megtartotta, és a saját feleségébe ültette be a megtermékenyített petesejtet, aki kihordta a királyi pár kislányát, és 1980 októberében megszülte. Sarah nyolc hónappal korábban jött világra, mint Vilmos herceg – írta a cheatsheet.com.

Egy amerikai napilap közölte a hihetetlen történetet: Károlynak és Dianának van egy eltitkolt lányuk Forrás: AFP/Patrick Riviere

A magazin megmutatta a ma már felnőtt nőt, aki igencsak hasonlít Diana hercegnőre. Vajon lehet bármi igazság is a képtelen történetben?

Kattints IDE a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.