Király Linda elárulta, milyen férfira vágyik

szingli párkapcsolat Király Linda szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda tavaly szakított párjával, akivel kilenc évig voltak együtt. Az énekesnő most jutott el odáig, hogy nyitottnak érezze magát egy új szerelemre.
Király Linda Forrás: Király Linda /Instagram

"Ez a helyzet nem csak a szakmának, de az ismerkedésnek sem kedvez, most én lehetek a világ legunalmasabb szinglije, hiszen tényleg nem járok sehova. De igazából nem bánom, 16 éves korom óta hosszú kapcsolataim voltak, most végre van időm egy kicsit megismerni saját magam. Tudom, hogy eljön a pillanat, amikor betoppan valaki az életembe, nem aggódom emiatt. Volt időm sok mindent átértékelni az utóbbi hónapokban, rájöttem, mennyire fontos a család, a barátok közelsége. Éppen ezért is vagyok szomorú amiatt, hogy az Egyesült Államokban élő Ben bátyámmal és a családjával egy éve nem találkoztam személyesen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.