Közzétették a világ legveszélyesebb embereinek listáját - Fotók

veszély emberek gyilkos félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sun közzétette a világ legveszélyesebb embereinek listáját. Vannak köztük férfiak és nők egyaránt, és nem mindegyikük van rácsok mögött...

A teljesség igénye nélkül íme néhány rettegett bűnöző:

Hassan Nasrallah

A 60 éves férfit az Egyesült Államok korábban azzal vádolta meg, hogy fegyvereket és robbanóanyagokat tárolt Európában.

Hassan Nasrallah Forrás: AFP

Amir Muhammad Sa'id Abdal-Rahman al-Mawla

Amikor 2019 októberében az amerikai erők megölték elődjét, ő lett az Iszlám Állam terrorszervezet vezetője. Úgy vélik, a 44 éves terrorista jelenleg Szíriában bujkál: az Amerikai Egyesült államok 7,3 millió fontos vérdíjat tűzött ki a fejére.

Amir Muhammad Sa'id Abdal-Rahman al-Mawla Forrás: YouTube

Beate Zschäpe

Nem csak férfiak szerepelnek a listán: a 46 éves nő egy szélsőjobboldali szervezet, az NSU tagja. Az ő nevéhez fűződik tíz ember megölése, két robbantás, több gyilkossági kísérlet és rablás. Tetteiért életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték.

Beate Zschäpe Forrás: Anadolu Agency via AFP/Marc Müller

Samantha Lewthwaite

A 37 éves nőt fehér özvegyként emlegetik. A nő a londoni Germaine Lindsay, öngyilkos merénylő felesége, és a Lewthwaite a brit hadsereg egyik katonájának a lánya. Samantha 17 évesen tért át az iszlám vallásra, és kapcsolatba hozták a Nairobiban történt mészárlással, amelyben 71 ember vesztette életét. Az Interpol elfogatóparancsot adott ki ellene robbanóanyagok birtoklása és bűncselekmény elkövetése gyanújával.

Samantha Lewthwaite Forrás: AFP

Martin Sellner

A 31 éves férfit Európa szélsőjobboldali "címlapfiújaként" tartják számon. A férfi neonáciból lett influenszer: a videóiban a vloggerek hétköznapi stílusában osztja meg követőivel szélsőséges politikai nézeteit.

Martin Sellner Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.