vállakozás cukrászda Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megvalósítja közös álmát Gáspár Bea és nagyobbik lánya, Evelin, akivel nemsokára megnyitják közös cukrászdájukat.

Gáspár Evelin, ahogyan édesanyja, Bea is, imádja a gasztronómiát, rendkívül otthonosan mozog a konyhában, imád különféle ételeket elkészíteni, receptekkel kísérletezni.

Azért, hogy csiszolják tudásukat, mindketten beiratkoztak egy cukrásziskolába, mivel a közeljövőben szeretnének közösen cukrászdát nyitni Budapesten - írja a Ripost.

"Szeretnénk hamarosan közös vállalkozásba kezdeni, ami minden jel szerint egy cukrászda lesz, hiszen bár Evelin remek szakács, igazán a cukrászatban találta meg önmagát és ebben szeretne kiteljesedni.

Ezért is iratkozott be egy képzésre, ahová én is követtem, így rövidesen mindketten képzett cukrászok leszünk, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy üzletet nyissunk" - mesélte a lapnak Bea.

Már azt is tudja anya és lánya, hogy nem csak hagyományos süteményekkel készülnek majd a vásárlóknak.

"Természetesen minden jól ismert süti és torta felkerül majd a kínálatra, de mivel mindketten kísérletező típusok vagyunk, lesznek saját firkálmányaink is és persze

igyekszünk majd belecsempészni a roma hagyományokat is néhány édességbe"

- mondta lelkesen az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.