orosz vakcina Eperjes Károly koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Eperjes Károly tavaly októberben jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust. Azóta azonban kiderült, hogy kétszer is átesett a fertőzésen. 

A 66 éves színész, Eperjes Károly számára nem volt könnyű az elmúlt időszak, bármennyire próbált odafigyelni az egészségére, két alkalommal is megtámadta a szervezetét a koronavírus.

"A második esetben sokkal erőteljesebb tüneteim voltak, és tovább is tartott. Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell" - nyilatkozta a színész a SomogyOnline-nak.

Eperjes Károly az orosz vakcinában bízik Fotó: Koncz Márton - Origo

Eperjes arról is beszámolt, hogy amennyiben lesz lehetősége választani, melyik vakcinát szeretné beadatni magának.

"Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak. Ezért nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom, ha megengedik"

- fogalmazott Eperjes Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.