Megrázó vallomás: Fésűs Nelly több ismerősét is elveszítette a koronavírus miatt

Life TV -
védőoltás Vajtó Lajos Fésűs Nelly koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem érti azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a koronavírus elleni vakcinával. Fésűs Nelly és Vajtó Lajos sajnos már 5 ismerősüket is elveszítették a járvány miatt.

Nagyon fél a vírustól Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, noha az énekesnő már átesett rajta, de párja még nem. Nelly számára érthetetlen, hogy egyesek miért nem akarják beoltatni magukat, hiszen gyakorlatilag az életünk a tét.

az elmúlt két hónapban 5 közeli ismerősünk halt meg koronavírus következtében.

Ripostnak

Fésűs Nelly sok közeli ismerőse elhunyt koronavírusban. Life TV

A sztár úgy véli, az egyetlen megoldás a járványra a védőoltás, még kampányolni is hajlandó mellette.„Az egész családot mihamarabb szeretném beoltatni, ez nem kérdés. Sőt, akár kampányt is csinálnék: Én odaállok, oltsanak be! Televízión keresztül is boldogan beoltatom magam, mert azt gondolom, hogy nagyon fontos. Nem értem azokat, akik ellene vannak az oltásnak, hiszen amikor elutaznak egy távoli országba, gond nélkül beoltatják magukat, most, hogy az életünk a tét, ellenállnak"

A színésznő szerencsére tünetek nélkül vészelte át a betegséget, de nagyon megijedt, amikor pozitív lett a tesztje. Azonnal szól a lányának, hogy vizsgáltassa meg magát, de ő nem kapta el, ahogyan párja sem, pedig együtt aludtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.