Exatlon Hungary Kőnig Anna TV2 verseny Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyre nagyobb a tét, a Kihívók csapatában egyre nagyobb a feszültség Kőnig Anna és Kővári Viktor között – írta meg a Ripost.

A 29 éves versenyzőnek nem tetszik Anna és Benő viselkedése, mindenesetre nagyon törekszik arra, hogy megoldja a helyzetet:

Rosszul esett, hogy azt érzem, hogy rosszindulatúak velem. Jobb lett volna, ha valamilyen problémájuk van, akkor azt elmondják szemtől szemben. Remélem, hogy idővel normalizálódik a helyzet, hiszen az senkinek sem jó, ha a csapaton belül feszültég van. Én megpróbáltam változtatni a gondolkodásmódomon.." – nyilatkozta Viktor.

exatlon TV2

Dóri is amellett van, hogy tisztázzák a helyzetet. Minden érintettet megkérdezett, ki hogyan látja a konfliktust, hogy sikerüljön végre pontot tenni az ügy végére:

Egy apró problémából lett egy hatalmas konfliktus generálva a félreértések miatt" – nyilatkozta a versenyző.

Nem ez az első alkalom, hogy a TV2 Exatlon műsorában egymásnak feszülnek a kihívók. Bár Anna úgy gondolja, ő mindig pozitívan áll a dolgokhoz, korábban Dórival is szóváltásba került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.