Erről beszél Hollywood: lemond karrierjéről vőlegénye kedvéért a híres színésznő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl -
visszavonulás Emma Watson szerelem karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter sztárja, Emma Watson, aki kilencéves kora óta híres, úgy döntött, hogy visszalép a reflektorfényből, hogy több időt töltsön vőlegényével, Leo Robintonnal, akivel 18 hónapja vannak együtt.

Bár nemrég még arról számoltunk be, hogy talán Emma Watson önmagát jegyezte el, most úgy tűnik, hogy komolyra fordult párkapcsolata Leo Robintonnal. Nem elég, hogy a férfi eljegyezte, most Emma döntött úgy, hogy szünetelteti színészi karrierjét, hogy minél több időt tölthessen szerelmével - írja a Daily Mail.

Emma Watson Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

A 30 éves Emma és párja, aki állítólag vagyonokat keres legális kannabisz értékesítésével, januárban több hétig Ibizán tartózkodtak, ahol a színésznő reggelenként vegán kávézókban olvasgatott egy turmix felett. Úgy látszik, hogy Emmának bejön ez az életmód vagy talán családot is akar, így egyelőre nélkülözniük kell őt rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.