A Golden Globe-gála idén is bővelkedett gyönyörű ruhákban, és kevésbé szépekben is, villantásokból azonban már nem volt annyi. Jól látszik, hogy a sztárok sok mindenre hajlandóak otthonukban is, de valamiért a sokat mutató szerelésekre idén csak nagyon keveseknek esett a választásra.

A legtöbb sztár a virtuális formában megtartott 78. Golden Globe-gálára is éppen olyan lelkesedéssel készült, mintha idén is végigvonulnának a vörös szőnyegen. Szebb és kevésbé szép ruhában ültek a gépeik előtt, hogy megtudják, kik nyertek idén glóbuszt. Kevesen voltak azoban, akik ilyen körülmények között is hajlandóak voltak villantósabb szerelést ölteni, de azért akadtak. Ők azok:

Kattints a képre a galériánkért.

Forrás: Instagram/januaryjones, AFP

 

A legkínosabb pillanatok a Golden Globe történetéből
Hiába érkeznek a legnagyobb díjátadókra olyan sztárok, akik tulajdonképpen az életüket nyilvánosság előtt élték, éppen ezért elvileg abszolút profik még a váratlan helyzetek kezelésében is, sokszor előfordul, hogy mégsem képesek egy-egy furcsább szituációból a legjobbat kihozni. A Golden Globe történetében sokszor előfordult, hogy a nézők kínos szituációk szemtanúi lehettek. Ezek voltak a valaha volt legkellemetlenebb pillanatok.