A legkínosabb pillanatok a Golden Globe történetéből

Forrás: Getty Images/2017 NBCUniversal Media, LLC/Handout -
pillanat kínos Golden Globe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába érkeznek a legnagyobb díjátadókra olyan sztárok, akik tulajdonképpen az életüket nyilvánosság előtt élték, éppen ezért elvileg abszolút profik még a váratlan helyzetek kezelésében is, sokszor előfordul, hogy mégsem képesek egy-egy furcsább szituációból a legjobbat kihozni. A Golden Globe történetében sokszor előfordult, hogy a nézők kínos szituációk szemtanúi lehettek. Vagy egy félrement puszi, vagy egy átgondolatlan vicc, esetleg egy sokatmondó, lenéző pillantás okozott megrökönyödést. A sztárok szerencsétlenségére ezek a pillanatok sosem fognak a feledés homályába veszni. Most mi gyűjtöttünk össze belőlük néhányat.

1. Leonardi DiCaprio furcsa pillantása

Aki soha nem követte a Golden Globe-díjátadót, valószínűleg az is látta a Leonardo DiCaprio furcsa pillantásából készült mémeket, melyek a gála után ellepték az internetet. A nem túl kedves nézés Lady Gagának szólt, aki az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakításáért vehetett át díjat 2016-ban. A színpad felé tartva igyekezett átpréselni magát a székek között, és úgy esett, hogy Leonardo DiCaprio mellett is el kellett mennie. Lady Gaga nekiütközött a színész könyökének, aki erre nagyon furcsa pillantásokkal reagált. Ugyan az események után próbálta kimagyarázni magát, a nézése akkor is magáért beszél.

2. Emma Stone kínos ölelése

A Kaliforniai álom minden díjat elnyert a Golden Globe-gálán, amire csak jelölték a filmet, vagyis a legtöbb résztvevő megfordult a színpadon, köztük a film rendezője és forgatókönyvírója is. Előtte azonban az asztaltársasága gratulált Damien Chazelle-nek. Emma Stone egy öleléssel szerette volna kifejezni az örömét, Damien viszont előbb a feleségét akarta megölelni. Ennek az eredménye pedig ez rendkívül kínos dupla ölelés lett. Emma Stone ábrázata mindent elmond arról mennyire érezte kellemetlennek a helyzetet.

3. Nicole Kidman és Keith Urban nem találták egymás száját

Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokért kapott díjat a 2018-as Golden Globe-gálán, és amint kimondták a nevét, azonnal szerette volna egy csókkal megünnepelni a boldog pillanatot. Keith Urban viszont nem volt olyan gyors, mint a felesége. Még a székkel küzdött, mikor a felesége már csókot nyomott volna a szájára, aminek az eredménye néhány nagyon kínos pillanat lett. Mondanunk sem kell, hogy ez is bejárta az egész internetet.

4. Cate Blanchett felöntött a garatra

A színésznő nagyon ünneplős kedvében volt 2013-ban, a szórakozást pedig még azelőtt elkezdte, hogy biztos lehetett volna abban, megnyerte a Golden Globe-díjat. Cate Blanchett a Blue Jasmine-ben nyújtott alakításáért vehette át a legjobb drámai színésznőnek járó glóbuszt, de addigra Cate Blanchett már alaposan felöntött a garatra, és ezt nem is titkolta el. Beszédében bevallotta, hogy pár vodkát legurított már, plusz egy goromba viccet is elmondott Judy Garlandról. Később elismerte, nem sok mindenre emlékszik az estéből, csak remélni tudja, hogy nem tett sok olyan dolgot, ami miatt szégyenkeznie kellene.

Cate Blanchett beszédében bevallotta, hogy pár vodkát legurított már Forrás: Getty Images

5. Ryan Reynolds besárgult

A Deadpool sztárja 2017-ben adott át díjat Emma Stone-nal, a kinézetét pedig nem tudták szó nélkül hagyni az emberek. Amikor a színpadon állt a színésznő mellett nem lehetett nem észrevenni, hogy Ryan Reynolds kissé túlzásba vitte az önbarnítót. Arcának olyan furcsa színe volt, hogy a nézők azzal viccelődtek, megpróbált passzolni Emma Stone hajához, és sikerült.

Ryan Reynolds kissé túlzásba vitte az önbarnítót Forrás: Getty Images/2017 NBCUniversal Media, LLC/Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.