Elege lett Weisz Fanninak, meghozta a sorsfordító döntést

modell Weisz Fanni celeb szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni teljesen kivirult, mióta elvált volt férjétől, Hajmássy Pétertől és rátalált a szerelem kedvese, Gergő személyében. Az utóbbi hónapokban sok mindent átértékelt a modell és a jövőben csak azzal szeretne foglalkozni, ami igazán fontos neki. 

A szépséges modell, Weisz Fanni újra sugárzik a boldogságtól, amit az új szerelem mellett annak is köszönhet, hogy hosszú idő után végre újra önmaga. Fanni őszintén bevallotta, hogy őt már egyáltalán nem vonzza a celebvilág.

"A celeb szó hamar divatossá vált, az angol celebrity híres személyiséget jelent, de nálunk mellékjelentés társult hozzá: olyan ismert ember, aki nem a tudásával, képességével teljesítményével válik ismertté, hanem egy mesterségesen kialakított kép és külsőségek révén - mesélte a Borsnak a modell.

Nyilván ilyen a munkám, hiszen kislánykorom óta modell szerettem volna lenni. Ezen kívül

mindig foglalkoztatott a védtelen állatok sorsa, akiknek segítségre van szükségük. Mindig fejlett igazságérzetem volt, zavart, ha bántottak valakit és késztetést éreztem arra, hogy megvédjem. Ezt a két számomra fontos dolgot szeretném egyensúlyba hozni az életemben"

- magyarázta Fanni.

Fanni továbbra is jelen lesz a közösségi médiában, a követőit nem hagyja cserben.

"Természetes, hogy a közösségi oldalaim továbbra is a közönségemnek szólnak, nyilván a hétköznapjaim is szerepet kapnak bennük, de törekedni szeretnék arra, hogy több értéket közvetítsek.

Csodálatos emberek a követőim, rengeteg jóérzésű értékes ember, hálás vagyok érte, hogy megtisztelnek a figyelmükkel. Boldoggá tesz, hogy szerették a Jelszerdáimat és sokan kérték, legyen újra. Lesz is" - mondta boldogan a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.