Magyar sztárok, akik a pandémia idején házasodtak

esküvő házasság feleség szerelem férj koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igaz szerelemnek semmi sem állhat az útjába, még egy világjárvány sem. A hazai hírességek közül többen attól féltek, hogy életük nagy napját nem ünnepelhetik majd meg a koronavírus terjedését megakadályozó korlátozások miatt. Ám a romantika minden nehézség ellenére utat tört magának, és a szerelmesek oltár elé állhattak. Ők azok, akik a koronavírus idején mondák ki a boldogító igent.

Hódi Pamela és Tóth Bence

Pami és Bence viharos kapcsolata, majd szakítása után hatalmas fordulat következett. A pár rájött, hogy együtt alkotnak egy egészet, csak egymással lehet teljes az életük. Pamela hamarosan teherbe esett, így a felhők felett jártak a boldogságtól.

Életük hivatalos összekötésével sem szerettek volna tovább várni, titokban, szeretteik körében fogadtak egymásnak örök hűséget.

A házaspár azóta ragyog a boldogságtól, nemrég beköltöztek új családi fészkükbe, és hamarosan megszületik a kisbabájuk is: a gyönyörű influenszer már a harmadik trimeszterben jár.

Stohl András és Vica

András és fiatal szerelmének esküvője sokáig bizonytalan volt, de szerencsére a korlátozások feloldása idején mégis megtarthatták a nagy napot. Igaz, hogy eredetileg száz-százötven vendéggel szerették volna megosztani örömüket, de végül szűk családi körben, összesen ötvenen ünnepeltek együtt Andrással és Vicával.

Az 53 éves színész a Lázár Lovas park kertjében, egy óriásfűzfa alatt fogadott örök hűséget 19 évvel fiatalabb kedvesének, Vicának.

Nagy Szilárd és kedvese, Réthy Zsazsa

Szilárddal nemrég A Dal színpadán találkozhattunk. Az énekesről csak kevesen tudják, hogy nyáron örök hűséget fogadott szerelmének, Réthy Zsazsa énekes-színésznőnek. A pár szűk családi körben ünnepelt, de minden olyan volt, ahogy megálmodták. A meghitt ceremónia a Balaton-felvidék egyik apró kápolnájában volt, ahol Ragány Misa, Szilárd gyerekkori legjobb barátja, egyben duettpartnere volt a férj tanúja.

A gyűrűket a pár három éves kisfia vitte az oltár elé.

A fergeteges lakodalom sem maradhatott el, aminek a fiatal pár nyaralója adott otthont, és cigányzenészek gondoskodtak a jó hangulatról. A kis esküvő nagy különlegessége, hogy Szilárd és felesége egy ajándékkal is készültek a velük ünneplőknek; másnap körbehajózták együtt a csodás Balatont.

Nyári Dia és Kovács Dániel

A színésznő és párja sokáig attól félt, hogy a tavalyi évben már nem állhatnak oltár elé, a korlátozások nyári enyhítésének köszönhetően azonban mégis sikerült egybekelniük. Egy mesebeli helyet választottak az esküvőjük helyszínéül, ahol minden dekoráció a természetes szépséget, és a természet közelséget tükrözte. Dia egy megható produkcióval is készült újdonsült férjének: egy romantikus dalt énekelt neki.

A pár esküvőjének különlegessége, hogy kisfiuk, Zétény születésnapján lettek férj és feleség.

Nyári Dia és Kovács Dániel Forrás: Instagram/nyaridia

Dombóvári István és felesége

A humorista soha nem beszél a magánéletéről, minden ezzel kapcsolatos kérdésre kitérő választ ad, ám most ő is úgy érezte, hogy világgá kell kürtölnie a boldogságát. Igaz, most sem vitte túlzásba, hiszen csak

egyetlen fotót osztott meg az Instagramon, ami alá ezt írta: "Összeházasodtunk."

A szűk szavak ellenére a pár boldogabb, mint valaha.

Kollányi Zsuzsi és férje

Az énekesnő és párja már hosszú évek óta együtt vannak. Iker fiaik születése után nemrégiben még egy kisfiúval bővült a család.

Majka kolléganője hét hónapos terhesen állt az oltár elé.

A ceremónián természetesen a cuki ikrek, Bálint és Bence is részt vettek. Kisöccsük, Bogdán születésekor a szülők már férj és feleségként várták a kis jövevényt.

Lovas Rozi és férje

A színésznő igyekszik titokban tartani a magánéletét: várandósságát, és titokban szervezett esküvőjét sem verte nagydobra.

Párjáról akkor mutatta meg az első képet, amikor kimondta neki a boldogító igent,

és kisfiuk érkezéséig csak néhány hét volt már hátra.

Kardos Eszter és férje, Rúben

A csinos színésznő számára sosem volt kérdés, hogy feleség és édesanya szeretne lenni. Párjában, Rúbenben megtalálta azt a férfit, aki mellett kiteljesedhet. Rúben az első évfordulón jegyezte el szerelmét, majd Eszter hamarosan állapotos lett, így az áhított hatalmas lakodalomra akkor nem került sor. Kisfiuk, Erik születése után a színésznő biztos volt benne, hogy néhány éven belül kistestvért is szeretnének.

Az élet felülírta a terveiket, hiszen a sztármami hamar teherbe esett második gyermekükkel, ám az esküvőt már nem akarták tovább halogatni. Úgy döntöttek, hogy szűk családi körben mondják ki a boldogító igent. A színésznő hat hónapos terhesen állt az oltár elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.