Frontálisan ütközött: autóbalestet szenvedett a népszerű magyar színész

Cserna Antal színész sérülés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserna Antal egy hónappal ezelőtt brutális autóbalesetet szenvedett, csak a szerencsének köszönheti, hogy épségben, kisebb sérülésekkel szállt ki az autójából.

Cserna Antal rutinos sofőrnek tartja magát, így a mai napig sem érti teljesen, hogyan történhetett meg egy hónappal ezelőtt az a csúnya autóbaleset.

Cserna Antal Forrás: Facebook.com/Centrál Színház

"Nem mentem gyorsan, nem is értem, hogy mi történt. (...) Arra is vigyáztak az angyalok, aki szembejött, akivel frontálisan ütköztünk. (...)

Mondtam a rendőröknek is, hogy nem tudom, mi volt, mert fogtam a kormányt és úgy csúsztam meg, mintha derékszögben elhúznák az autót.

Azon a részen sok ilyen csúszás szokott történni, ők is látták, hogy nem mentem gyorsan, csak tehetetlen voltam. Inkább azt kellett feldolgoznom, hogy meghalhatott volna az is, aki szembejött, meg én is..." - magyarázta egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában Antal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.