Kitálalt az ex: szexmunkából élt korábban Nagy László új szerelme, Sónyák Szilvia?

erotikus modell Nagy László kézilabdázó Sónyák Szilvia pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Nagy László világklasszis kézilabdázó megmutatta barátnőjét közösségi oldalán, aki nem más, mint a fitneszmodell Sónyák Szilvia.

Sónyák Szilvia korábban több futballistával is együtt járt, Vermes Krisztiántól kislánya is született. A fitnessmodellnek azonban mint kiderült, nem makulátlan a múltja. Erről exe, Vermes Krisztián mesélt a Blikknek:

- nyilatkozta a férfi.

Sónyák Szilvia Forrás: facebook/Sónyák Szilvi

Krisztián nem tudja, hogy volt párja végez-e még erotikus munkát, de nem tartja elképzelhetetlennek. Szégyelli a mai napig, hogy Szilvia az élete része volt. Ő csak kislányát szeretné megóvni és egészséges légkört biztosítani neki.

Azt nem tudni, hogy Nagy László tisztában van-e szerelme múltjával. A Blikk próbálta Sónyák Szilviát is elérni, de a nő azt mondta, róla biztosan nem készültek erotikus fotók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.