Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Nagy László világklasszis kézilabdázó megmutatta barátnőjét közösségi oldalán, aki nem más, mint a fitneszmodell Sónyák Szilvia.

Sónyák Szilvia korábban több futballistával is együtt járt, Vermes Krisztiántól kislánya is született. A fitnessmodellnek azonban mint kiderült, nem makulátlan a múltja. Erről exe, Vermes Krisztián mesélt a Blikknek:

„Nekem is sok minden a kapcsolatunk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiállításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték. De az ismerőseim mesélték, hogy számtalanszor lépett félre, amíg én más városban futballoztam, hogy a családomat el tudjam tartani"

- nyilatkozta a férfi.

Sónyák SzilviaForrás: facebook/Sónyák Szilvi

Krisztián nem tudja, hogy volt párja végez-e még erotikus munkát, de nem tartja elképzelhetetlennek. Szégyelli a mai napig, hogy Szilvia az élete része volt. Ő csak kislányát szeretné megóvni és egészséges légkört biztosítani neki. 

Azt nem tudni, hogy Nagy László tisztában van-e szerelme múltjával. A Blikk próbálta Sónyák Szilviát is elérni, de a nő azt mondta, róla biztosan nem készültek erotikus fotók.