Demcsák Zsuzsának többször kellett menekülnie zaklatói elől

Life TV -
Demcsák Zsuzsa Bréking (tévéműsor) zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a Life TV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában vallott arról, hogy már többször kellett menekülnie az utcán fényes nappal.

Az utcai zaklatás volt a téma a Life Tv Bréking!című műsorában. Ennek kapcsán a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa is elmesélte, hogy bizony neki is többször kellett már menekülnie, sőt a lányával is hosszan beszélgettek már arról, hogy mennyire kell félni a zaklatóktól, és mik azok a tettek, amik molesztálásra utalhatnak.

Demcsák Zsuzsa Life TV

"Nekem azért többször kellett szaladnom hazafele, és fényes nappal. (...) Ez egy létező történet. A lányom a buszról hívott, hogy 'figyelj anya, már a villamos óta valaki jön velem', Krishan azonnal szaladt ki a buszmegállóba, vette le a gyereket a buszról. És egyébként szállt le volna le az ember is" - mesélte a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.