Bangó Margit besokallt: "Elegem van és egyre nehezebben viselem a négy fal közötti létet"

Forrás: TV2 -
vakcina Bangó Margit koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Bangó Margit hosszú ideig jól viselte a koronavírus miatt kényszerpihenőt, mára ő is besokallt és alig várja, hogy visszakapja korábbi életét. 

„Most már azt mondom, legyen vége! Elegem van és egyre nehezebben viselem a négy fal közötti létet. Az elején még pozitív voltam, hisz a tavalyi év első hónapjaiban lévő hajtás után, kifejezetten jól esett egy kis pihenés az életemben, de már sok, ami most van. Ez a bezártság őrület, és megvisel engem is" - nyilatkozta és hozzátette, már sem a főzés, sem a finom falatok nem okoznak örömet számára.

Forrás: TV2

Az énekesnő elmondta, örül, hogy végre beoltják. „Mivel nekem már volt tüdőembóliám, így a Pfizer vakcinát kaphatom szigorúan, mert a többi az én szervezetemre kockázatos lenne. Örülök, hogy végre megkapom az oltást, de azért bennem van a félsz" – árulta el a Ripostnak, valamint arról is beszélt, hogy a családjukban is többen elkapták a fertőzést, sőt, a tágabb rokonságban volt, aki bele is halt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.