Orvosai találtak rá Tarján Zsófira

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia HoneyBeast oltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófia 10 éve nem volt háziorvosánál, sőt még a nyilvántartásban sem szerepelt, de szemfüles egészségügyi dolgozók most észrevették a hibát és azonnal értesítették.

A malőrre a járványhelyzet okán derült fény, hiszen az oltás miatt fontos volt, hogy mihamarabb megtalálják a művésznőt. A Honeybeast frontembere inzulinrezisztens, így elsőbbséget élvez az oltási programban - számolt be az esetről a Tények.hu

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

Az énekesnő nem győz hálálkodni közösségi oldalán, hogy az egészségügyben dolgozó hétköznapi hősök ennyire odafigyelnek mindenkire, és szerencsésnek érzi magát, amiért róla sem feledkeztek meg.

"10 éve nem jártam a háziorvosomnál. Azt hittem, átjelentkeztem. Akinél hittem, hogy be vagyok jelentve sem jártam sok éve, nem vagyok beteges szerencsére. Mindketten külön foglalkoztak az ügyemmel: kiderült, hogy nem vagyok nyilvántartásban, meg lett nézve, le lett ellenőrizve és szóltak. A másik háziorvos is felhívott, hogy készítsek labort, hogy oltásra tudjon küldeni. Már meg is van az időpont. Nem jutok szóhoz! Nem vagyok vallásos, de most ez jön: ha létezik, a jó Isten áldja meg az összes egészségügyi dolgozót! Nagyon megérdemlik!!! #legnagyobbhősökavilágon"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.