Egyre nagyobb a feszültség az Exatlon Kihívói között: "Dóri egy nehéz eset"

vita Exatlon Hungary Dominika TV2 Fülöp Márton feszültség sport reality Buzás Dorottya Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buzás Dóri lett a csapat legnagyobb ellensége.

Már már kézzel fogható a feszültség a Kihívók két játékosa, Buzás Dóri és Fülöp Marcell között.
Dóri nem tud veszíteni, ráadásul nagyon nehezen kezeli a kritikát is. Viselkedésével már többször kiborította csapattársait is. Az eddig versenyző társai ugyan már megszokhatták a lány hisztérikus viselkedését, ám a csak pár hete érkezett Fülöp Marci nem tudja türtőztetni magát a lánnyal szemben.

"Úgy tekint az Exatlonra, mintha az lenne az élete. Akármilyen inger, ami az általa elképzelteket felborítja, az megviseli őt, ez a pályán is kijött. Szerintem Dóri a lány hét miatt is feszült volt, de ő ezt negatív kritikaként élte meg, nem igazán értem, hogy miért, de valószínűleg más a felfogásunk. Ha az ember egy tényt közöl, azt nem kell felvenni, és erre fogni a pályán történt kudarcot.

Dóri egy nehéz eset, nagyon szenzitív személyiség, egy ilyen társaságon belül tudni kell fokozottan alkalmazkodni. Bármilyen problémád van a másikkal, nem szabad neki teret engedni (...)

Szerintem gond és óvodai szint, ha nem lehet megfogalmazni egy kritikát, mert nem is vita, hanem sértődés lesz belőle, amivel nehéz mit kezdeni"- magyarázta Fülöp Marci a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.