Ezért foglalkoztatja az elmúlás gondolata Marsalkó Dávidot

Forrás: -- -
elmúlás Marsalkó Dávid Halott Pénz lemez zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halott Pénz frontembere a formáció új lemeze kapcsán mesélt arról, hogy miként látja a zenei pályáját, illetve magát az elmúlást.

Öt év után a 'Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit' című új albummal jelentkezett a Halott Pénz, akik kilenc dallal és a hozzájuk tartozó klippel örvendeztetik meg most a rajongókat. A lemezen megtalálhatóak a bulis hangvételű dalok, de van néhány igazán lírai, köztük az elmúlásra is reflektáló darab a korongon.

Marsalkó Dávid Forrás: --

„Az elmúlás mindenkit foglalkoztat, végignézve az elmúlt egy évet pedig szinte „általános" lett ez a kérdéskör mindenki életében. A kezdetek óta foglalkoztat ennek a zenei része is. Amikor jöttek az első sikereink gyakran elgondolkodtam, hogy meddig lehet ezt csinálni, mi lesz ezután. 15 éve vagyunk a pályán, ahogy mindenkinek, nekem is voltak mélypontjaim. Amikor nem tudtam, hogyan tovább, amikor nem voltam annyira motivált, mint szoktam vagy féltem attól, hogy nem tudok olyan dalt írni, amilyet szeretnék. A zeneipar kiszámíthatatlan, ebben dolgozni nem egy nyugdíjas állás. Ugyanakkor igyekszünk mindent megtenni, hogy mi stabilak maradjunk benne"

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Marsalkó Dávid, aki 'Az Isten tudja' című dalban saját, elmúlással kapcsolatos gondolatait fogalmazta meg.

„Az élet talánya, hogy hogyan tudunk szembenézni az elmúlással. A dal ennek a lenyomata, tulajdonképpen az ezzel kapcsolatos félelmeim vannak benne. Nem is egy dal, inkább az egyik versem megzenésítése. Fontos része ez is az albumnak, mindenkiben lecsapódnak ezek a dolgok valahogy, pláne most. Ugyanakkor van ebben a dalban valami megnyugtató is, jól esik hozzányúlni, ha az ember életében előkerül ez, az elmúlás témája"

– árulta el a műsorvezetőnek, Faragó Jankának Marsalkó Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.