Zenésztársai idézték fel a legszebb emléküket a születésnapos Kiss Tibivel

Quimby videó Kiss Tibi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby frontembere május 10-én ünnepelte 50. születésnapját. Zenésztársai ezért a legkedvesebb közös emlékükkel köszöntötték Kiss Tibit.

Ötven éves lett a Quimby frontembere Kiss Tibi. A zenekar tavaly nyáron bejelentette, egy kis időre visszavonul, mert az énekesnek terápiára van szüksége. Egyelőre nem tudni, mikor térnek vissza, a rajongók bíznak benne, hogy hamarosan újra láthatják őket a színpadon.

Kiss Tibi május 10-én ünnepelte születésnapját, ennek alkalmából pedig zenésztársai idézték fel a legkedvesebb emléküket a Szeretlek Magyarországnak.

„Az Ékszerelmére album elkészülésének idején egyszer Liviusnál aludtam valahol a budapesti belvárosban, ott volt Tibi is és még néhány haver. Emlékszem, egész éjszaka ez a lemez ment végtelenített ismétlésben, próbáltam volna aludni, de egyszerűen képtelenség volt. Valamiért egyikünket se vitt rá a lélek, hogy kikapcsoljuk, sőt én félálomban még fel is keltem egyszer és azt kiabáltam, hogy „basszus, ez olyan jó, mint a Beatles!" Nekem azóta is ez az album jelenti a csúcspontot a Quimby-életműben. Később sokat sztoriztunk a nagymamája lakásának lépcsőjén ülve, és többször horgásztunk is együtt, például Lovasinál Orfűn" - emlékezett vissza Czutor Zoli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.