Ez már több a soknál! Ezzel reklámozza Harry új dokumentumfilmjét

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
tévéműsor Diana hercegnő promóció Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem kíméli mostanában a királyi családot: már az is nagy port kavart, hogy feleségével úgy döntöttek, elhagyják a királyi családot, majd következett a botrányos Oprah-interjú, majd a podcast, melyen Harry a generációs családi fájdalomról beszélt.

Harry herceg tovább folytatja a kitárulkozást, Oprah vendégeként egy új dokumentumfilmet forgatott "The Me You Can't See" ("A valódi önmagam, akit nem láthatsz") címmel, melyben Lady Gaga és Glenn Close is szerepel. Ezzel még önmagában nem lenne gond, az viszont sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a dokumentumfilmet népszerűsítő előzetesben bevágtak egy pár képkockát Diana hercegnő temetéséről is - írja a Mirror.

- nyilatkozta az egyik királyi szakértő a Good Morning Britain műsorban.

Vilmos herceg és Harry herceg édesanyjuk temetésén Forrás: AFP/David Brauchli

Susanna Reid műsorvezető szerint ez már inkább káros, mint hasznos, hogy Harry ilyen sokat beszél a mentális egészségéről és családi problémáiról. Míg műsorvezető társa megvédte a herceget, szerinte ezzel csak segíteni szeretne az embereknek.

- tette hozzá Susanna, műsorvezető társa szerint azonban Harry nem beszélhet úgy mentális problémáiról, hogy ne hozná szóba családi hátterét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.