Minden éjjel nővére férje mellé bújik be az ágyba a fiatal nő

Forrás: Shutterstock -
ragaszkodás feleség testvér szeretet szerelem férj kapcsolat kötődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan, már-már beteges dolgokra képes a testvéri szeretet. A fiatal nő annyira ragaszkodik a nővéréhez, hogy éjjel belopózik a hitvesi ágyba és a házaspár között tölti az éjszakát.

Bizarr módon egyáltalán nem tud elszakadni nővérétől egy fiatal nő. Már az sem elég neki, hogy egy fedél alatt élnek, gyakran megesik az is, hogy éjjel bemászik az ágyba és testvére és annak férje között a hitvesi ágyban tölti az éjszakát.

a kép: illusztráció Forrás: Shutterstock

Brooke és Baylee történetét a TLC Extreme Sisters című műsora mutatta be. Ahol kiderült az is, hogy a testvérek már kislány koruktól kezdve elválaszthatatlanok egymástól. Baylee nem bírt testvére nélkül élni ezért Brooke-hoz és annak férjéhez, Denverhez költözött. Ám a betegesen ragaszkodó lánynak ez sem elég, a joggal kiakadt férj elmondása szerint négy estéből háromszor Baylee egyszerűen, beoson a hálószobájukba és befekszik közéjük.

"Amikor kicsik voltunk, nem számított, hol vagyunk, Baylee-vel mindig egy ágyban aludtunk. Ez volt a mi kis közös biztonságos terünk."

– árulta el Brooke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.