Erős fájdalmai voltak az állapotos Berki Mazsinak, azonnal segítséget hívott

Forrás: Facebook/Berki Renáta -
terhesség Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi szokatlanul erős fájdalmat tapasztalt egyik nap a hasában. Bevallotta, meg is ijedt kicsit, szerencsére azonnal tudott segítséget hívni.

A negyedik hónapban jár Berki Krisztián kedvese, Mazsi, akinek már szépen kerekedik a pocakja. Ám a kismama egyik nap igencsak megijedt, amikor erős hasi fájdalmakat tapasztalt. Szerencsére két szakember is a rendelkezésére áll, akiket bármikor hívhat.

"Őszinte leszek kicsit megijedtem tegnap, hívtam is rögtön Annát és Timit is mivel szúrt a hasam és csak pingvin üzemmódban tudtam sétálni, de ha álltam, elmúlt ez a szúrás és fájdalom. A méhem növekedésbe kezdett, a méhszalagok folyamatosan nyúlnak, a gyomor feljebb kerül és a belek is más helyre kerülnek, hisz gyermekünknek szüksége van a helyre. Tudtátok, hogy a méh ilyenkor közel 500 szorosára nő az eredeti méretéhez képest? Utasítást is kaptam, hogy tessék kicsit lassítani, feküdni és lábakat felpolcolni, és magnézium!" – mesélte Mazsi követőinek az Instagram-oldalán.

Szerencsére minden rendben van vele és a babával is, és hozzátette igyekszik többet pihenni, ám ez nem mindig egyszerű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.