Marsi Anikó és Palik László lezárták a kapcsolatukat, hiába tettek meg mindent azért, hogy megmentsék. Úgy tűnik azonban, hogy hivatalosan nem vetnek véget a házasságuknak.

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Marsi Anikó és Palik László lezárták a kapcsolatukat. Az Exatlon Hungary műsorvezetője már el is költözött a családi házból. Ugyan megpróbáták megmenteni a kapcsolatukat, nem sikerült. Marsi Anikó a válási papírokkal egyenesen Dominikára utazott. Ezzel szemben váratlan fordulat az, ami most derült ki: mégsem zárják le hivatalosan a házasságukat.

Marsi Anikó és Palik László a MokkábanForrás: TV2

"Nem arról van szó, hogy kibékülnek, csupán csak arról, hogy feleslegesnek érzik elindítani a jogi procedúrát. Lacinak ez a harmadik házassága, egyhamar nem fog újra megnősülni. Anikónak pedig nem fontos a válás, hiszen a legfontosabb kérdésben, a gyerekek felügyeleti jogában megegyeztek" - mondta a Blikknek egy informátor. Kiderült azt is, hogy Anikó nem vitt válási papírokat Dominikára. "Rendszeresen beszélgetünk, nyilván az utóbbi napok pletykái is szóba kerülnek, ilyenkor és mivel Anikó egy nagyon kedves és nyitott nő, nem titkolja el előttem a részleteket. Nem igaz az, hogy Anikó már válási papírokkal érkezett Dominikára! Ő mindössze annyit kért Lacitól, hogy amikor hazajönnek, már ne költözzön haza, válásról szó sem volt" - állítja a bennfentes. Hozzátette, azért sem fontos a válás számukra, mert nincsen közös vagyon, amit el kellene osztani. 

"A siófoki házukat is már évekkel ezelőtt eladták, de az a ház Lacié volt. Spanyolországban pedig bérelték a lakásukat, emiatt ott sincsen már osztozásra váró vagyon. Igazából minden úgy működik náluk, mint az eddigi években, csak most nem kontinensek választják el őket egymástól, hanem csak pár kilométer. Az viszont biztos, hogy Anikó nem fog kibékülni Lacival, boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolatot. Szerintük az csak egy papír, ami semmit sem jelent, nem is foglalkoznak azzal, hogy bíróságra menjenek emiatt" - mondta az informátor. Fiaikat a legnagyobb egyetértésben nevelik közösen.