Újabb részletek Palik Lászlóék szakításáról: Marsi Anikó Dominikáig ment a válási papírokkal

Forrás: TV2 -
Palik László válás Marsi Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit ledöbbentett a hír, hogy szakított Marsi Anikó és Palik László. Most kiderült, a pár már egy ideje próbálta megmenteni a házasságát, ám ez mégsem sikerült.

Kitudódott a napokban, hogy a jelenleg Dominikán tartózkodó Palik László már nem lakik együtt Marsi Anikóval és két fiával. A műsorvezető elköltözött a családi házból, és egy budai lakásban él.

Mielőtt kiutazott az Exatlon forgatására úgy tűnt, még minden a legnagyobb rendben van köztük, ám tévés berkekben már hallani lehetett arról, hogy kérdéses, kibírja-e a kapcsolatuk az újabb fél év különlétet. Palik László már harmadjára megy ki Dominikára, ilyenkor ráadásul saját bevallása szerint teljesen kizárja a külvilágot, és csakis a műsorra koncentrál.

Marsi Anikó és Palik László hiába próbálták megmenteni a házasságukat. Forrás: TV2

A Bors úgy tudja, mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, Marsi Anikó ezért is tűnt el a képernyőről az év elején, szabadságra ment, hogy legyen idejük egymásra.

Csakhogy ez sajnos nem sikerült, ugyanis egy hónappal ezelőtt Anikó a válási papírokkal egyenesen Dominikára utazott.
A hírek szerint a pár igyekszik békében elrendezni a szétválást a gyerekekre való tekintettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.