Vége a házasságuknak? Palik László elköltözött otthonról

tv2 -
Palik László palik lászló családja palik lászló elköltözött Marsi Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy Palik László és Marsi Anikó házasságának vége, a műsorvezető ugyanis különköltözött.

Palik László és Marsi Anikó 2005-ben házasodtak össze. Együtt néztek szembe a külföldi szárnypróbálgatásaikkal is, de úgy tűnik a házasságukban lévő lendület idáig tartott.

Bár az Exatlon harmadik évadának vége még fut a tévében, az eddig sem volt titok, hogy pár napos csúszással kerülnek a részek adásba, így nem meglepő, hogy többen is láttám már Budapesten a műsorvezetőt, Palik Lászlót. Ám, ami igazán érdekes, hogy Dominikáról nem a családi fészekbe, hanem egy albérletbe költözött, egyedül.

Palik László tv2
Marsi Anikó Forrás: TV2

Marsi Anikó pár hónapja még igen pozitívan nyilatkozott kapcsolatukról:

„Laci nem féltékeny. Pontosabban, mi nem féltékenykedünk egymásra. Mi ennél sokkal magabiztosabbak vagyunk egymást illetően. Én mindig azt mondom, hogy az ő számára nálam tökéletesebb nő úgysem létezik. Vagy ha mégis, akkor az a nő nem viseli el őt úgysem. És ezt a nézetet osztjuk fordítottan is."

Most azonban úgy tűnik, 16 éves házasságuk komoly próbatétel előtt áll. A két tévésnek egyébként két fia született: a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.