Minden jel arra utal, hogy Palik László és Marsi Anikó házasságának vége, a műsorvezető ugyanis különköltözött.

Palik László és Marsi Anikó 2005-ben házasodtak össze. Együtt néztek szembe a külföldi szárnypróbálgatásaikkal is, de úgy tűnik a házasságukban lévő lendület idáig tartott. 

Bár az Exatlon harmadik évadának vége még fut a tévében, az eddig sem volt titok, hogy pár napos csúszással kerülnek a részek adásba, így nem meglepő, hogy többen is láttám már Budapesten a műsorvezetőt, Palik Lászlót. Ám, ami igazán érdekes, hogy Dominikáról nem a családi fészekbe, hanem egy albérletbe költözött, egyedül.

Palik Lászlótv2

Nemrég feltűnt, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött valaki. Aztán megláttam, hogy az új lakó Palik László, aki egyedül tartózkodik az ingatlanban. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő személy.

Marsi AnikóForrás: TV2

Marsi Anikó pár hónapja még igen pozitívan nyilatkozott kapcsolatukról:

„Laci nem féltékeny. Pontosabban, mi nem féltékenykedünk egymásra. Mi ennél sokkal magabiztosabbak vagyunk egymást illetően. Én mindig azt mondom, hogy az ő számára nálam tökéletesebb nő úgysem létezik. Vagy ha mégis, akkor az a nő nem viseli el őt úgysem. És ezt a nézetet osztjuk fordítottan is." 

Most azonban úgy tűnik, 16 éves házasságuk komoly próbatétel előtt áll. A két tévésnek egyébként két fia született: a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince.