Mihalik Enikő minden eltervezett a szüléssel kapcsolatban: az utolsó hónapba lépett

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram -
Mihalik Enikő szülés dúla New York Mihalik Enikő gyermeke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő hamarosan életet ad első gyermekének, és már mindent eltervezett a szüléssel kapcsolatban.

Terhessége kilencedik hónapjába lépett Mihalik Enikő, már csak pár hét választja el attól, hogy karjában tarthassa a kislányát. Enikő már mindent eltervezett a szüléssel kapcsoltban. Azt szeretné, hogy ha a férje és egy dúla is vele lenne. Enikő a vlogjában mesélt arról, hogyan szeretne szülni.

Mihalik Enikő New Yorkban szüli meg kislányát Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

"Természetes szülést tervezek, azaz fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés nélkül. Ne nevessetek, tudom, hogy most mit gondoltok, de úgy vagyok vele, hogy most így indulok neki a szülésnek, aztán ki tudja, pár óra fájdalom és vajúdás után lehet, hogy térden állva fogok könyörögni az orvosnak, hogy adja be az epidurálist" - mondta a modell. Hozzátette, hogy a dúla jelenléte nem azt jelenti, hogy otthon szeretne szülni, kórházban fogja világra hozni a gyermekét.

Enikő azt is elmondta, hogy nagyon feledékeny lett a terhessége vége felé, a legjobb barátnője neve sem jutott eszébe a napokban. Inkább érzi magát már egy nehezen mozdítható tanknak, vagy bálnának, mint embernek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.