Keményen beszóltak neki! Tóth Andi reagált arra, hogy miért nem a testéből él

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
kritika éneklés Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi nem arról híres, hogy elengedi a füle mellett az őt bíráló emberek véleményét. Most sem tette, lássuk, mi kerekedett ki belőle!

Tóth Andi, a Blikk információi alapján, közzétette egyik "rajongójától" kapott levelét, amiben gyakorlatilag a hölgy rákérdez, miért nem a testével próbál érvényesülni a zenélés helyett, hiszen olyan csinos.

Keményen beszóltak Tóth Andinak Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Unatkozol? Így akarsz kitűnni? Éveken át követtelek Instán, Facebookon, itt-ott, de egyre kiábrándítóbb vagy. Talán el kéne gondolkodni, hogy ha ennyi embernek nem tetszik a vislekedésed, a megnyilvánulásod, a beszéded, akkor talán nem több ezer emberrel van a probléma, hanem a hiba a te készülékedben van. Jó hangod van, jól kisportolt, karbantartott tested, csinos vagy és szép, miért nem ezekre alapozod a hírneved? Tudod, a kevesebb sokszor több és rád ez pont igaz. Minden jót kívánok neked és hogy találd meg a valódi önmagad, mielőtt teljesen kiégsz és már tényleg nem lehet majd rád ismerni. És azt, ezeket a sorokat nem bántásként, hanem azért írtam, mert tényleg szerettem a valamikori Andit."

A levélte Tóth Andi nyilvánosan reagált:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.