Ezzel a fotóval Brooklyn Beckham menyasszonya teljesen összezavarta a rajongókat: vajon mi az igazság?

esküvő Brooklyn Beckham fotó terhesség Nicola Peltz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham és menyasszonya, Nicola Peltz imádják magamutogató fotókkal borzolni a kedélyeket, most azonban egy olyan fotó látott napvilágot Nicola Instagram-oldalán, melyet a rajongók sem tudnak hova tenni. 

Nicola Peltz azzal indította el a pletykaáradatot, hogy egy pocakos fotót posztolt Instagram-oldalára. A 26 éves színésznő a készülő Lola James filmjének kulisszatitkait mutatta be, amelyben egy terhes nőt játszik. Így a pocak elvileg nem igazi, azonban a fotók annyira valósághűnek tűnnek, hogy a rajongók teljesen összezavarodtak - írja a Daily Star.

Nem sokkal a poszt nyilvánosságra hozatala után beindultak a találgatások és számos követő arra a következtetésre jutott, hogy Nicola első gyermekét várhatja. A Transformers: A kihalás kora sztárja egyébként nem csak a film főszereplője, hanem a társrendezője is lesz.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz egy éve jegyezték el egymást és hamarosan egy közös luxusotthonba költöznek, ugyanis David Beckham és Victoria Beckham fia nemrég 2,8 milliárd dollárért vett házat Beverly Hillsben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.