Ezek a legjobb balatoni vendéglátóhelyek: romkocsmáktól a bisztrókig

Forrás: berni0004/Shutterstock.com -
bisztró étterem vendéglátás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Balaton-gasztrokalauzban 360 étterem, vendéglő, kocsma, romkocsma, strandbüfé, újhullámos kávézó, sörfőzde, kézműves hamburgerező és pékség kapott helyet. 

A vendéglátóhelyek idei listája arról tanuskodik, hogy a járvány nemhogy megtörte a tóparti vendéglátás lendületét, hanem stílusbeli sokszínűséget, kreativitást, ötletességet és új lendületet adott a legtöbb helynek - írja a Travelo.

Sokszínűség, kreativitás, ötletesség jellemzi a régiót Forrás: berni0004/Shutterstock.com

Ez is érdekelhet:

A legjobb programok a Balcsin - gyerekkel is!


Elnézve az ajánlásokat, az étlapok is változatosabbak lettek. Most már nem csak a hagyományos balatoni konyha és a helyi alapanyagokra épülő, újragondolt beach food van jelen, hanem a minőségi hamburgerezők, a BBQ és grillező helyek száma is növekedni kezdett.

Ha kíváncsi vagy arra, hol lehet a legjobb balatoni alapanyagakból készült ételeket fogyasztani - kattints IDE.

Az ajándék könyvecskét, ahogy korábban, most is a Magyar Konyha magazin mellé csomagolták. Az olvasók a kiadványban 65 új helyről is olvashatnak rövid, színes ajánlókat.
Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.