"K*pják be" - Tarantino nem kímélte az őt kritizálókat

Forrás: Getty Images/Mark Davis -
film Tarantino Volt egyszer egy Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Quentin Tarantino nem kímélte azokat, akik kritizálják Bruce Lee ábrázolását a Volt egyszer egy Hollywood című filmben.

A Mike Moh által alakított Lee-t arrogánsnak mutatják be a 2019-es sikerfilmben. Azok, akik ismerték a néhai harcművészt, azok ezt a tulajdonságot cáfolták.

Quentin Tarantino kiosztott néhány rajongót, akik kritizálták a Volt egyszer egy Hollywood Bruce Lee-s jelenetét Forrás: Getty Images/Mark Davis

Az egyikőjük, aki különösen elégedetlen az ábrázolással, az nem más, mint Shannon Lee. Bruce Lee lánya elmondta, hogy megérti a jelenet mögötti érvelést, de mai napig kellemetlenül érzi magát, ha a moziban meghallja, hogy az emberek Bruce-on nevetnek. Shannon azt mondta, hogy "elkeserítő" volt látni, hogy apját

„egy arrogáns seggfejként mutatták be, aki ráadásul forrófejű is volt" - írja a Promotions.hu. Tarantino nem hagyta szó nélkül, hogy az ábrázolását kritizálják. "K*pják be" - ez a véleménye a kritizálókról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.