Örömhír! Folytatódik a TV2 sikersorozata

Forrás: TV2 -
TV2 sorozat Doktor Balaton Mészáros András szakítás színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma estétől vadonatúj részekkel folytatódik a TV2 népszerű sorozata, a Doktor Balaton. Az új epizódok apropóján a sorozat főszereplői közül, Mészáros András és Gula Péter beszélgetett a Mokkában a műsorvezetőkkel.

Az interjúban szó esett többek között a forgatásokról, a színészek által megformált karakterekről, azok kapcsolódásairól és a Balatonmeggyesen alakuló szerelemi szálakról is. De például az egyik nagy kérdés kapcsán, hogy ki lehet Doktor Balaton édesapja, az is elhangzott, hogy ha valaki elég szemfüles, akkor az elkövetkező részekben erre is találhat majd utalásokat hétköznap esténként a Tények Plusz után a TV2-n.

Mészáros András, Doktor Balaton Forrás: TV2

Ebben az évadban nem csak a csodavíz, hanem az érzelmek is bonyolulttá teszik a sorozat szereplőinek alakulását.

"A színészek bemutatták a karakterüket is: "Doktor Balatont játszom, aki egy Afrikából visszatérő doktor, aki gyógyszerbotrányba keveredik. Van egy barátnője, aki terhes lesz, de amikor elmegy a baba, akkor elhagyja őt a Kriszta. Persze ő már ekkor egy másik lánnyal ismerkedik, de Balaton egy kalandor szerű férfi."

- mondta a férfit játszó Mészáros András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.