földönkívüliek halál csonkítás gyilkolás dráma juhok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfagyasztó dolgok láttak napvilágot, azt állítják, juhokat gyilkoltak le földönkívüliek.

A juhcsonkoló ufókról azt állítják, egy olyan technológiával ölték meg az állatokat, amit a Földön még nem senki sem ismer.

Megdöbbentő és teljességgel felfoghatatlan, hogy több száz juhot műtöttek meg az ismeretlen lények. Ráadásul a vizsgálatok után kiderült, hogy a földönkívüliek olyan technológiát alkalmaztak, amit mi itt a Földön élő emberek nem ismerünk.

Mostanra több, mint hatszáz juh pusztult el ugyanabban a kegyetlenségben. Forrás: MTI/Nemes János

Carl Nally idegenszakértő elmondta, hogy az utóbbi években több farmer is megkereste, akik ugyanarról a borzalmas traumáról számoltak be. A horrorfilmbe illő történésekbe szerencsétlen állatok bele is pusztultak.

Mostanra több, mint hatszáz juh hullott el ugyanabban a kegyetlenségben. Mindegyiknek kivágták a nyelvét, a csonkolást pedig egy olyan eszközzel tehették, amit senki sem ismer. A szakértő szerint ez a precíz orvosi beavatkozás egy, az UFO-k álltal végzett állatkísérlet volt - írta a Dailystar. Bár lássuk be, erre igazán kicsi az esély. Ezért a rendőrség még nyomoz az igazság felderítésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.