Hosszú idő után újra közös képet posztolt Demcsák Zsuzsával férje - Fotó

Demcsák Zsuzsa fotó Krishan Dangwal férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán oszt meg pillanatokat magánéletéről Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Dangwal, de most kivételt tettek és közös képet posztoltak, nem is akárkivel karöltve. 

A TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan úgy döntöttek, hogy magánéletük részleteibe nem adnak betekintést. Nagy ritkán azonban megosztanak egy-egy közös képet a közösségi oldalaikon.

Zsuzsa nemrég lányával posztolt közös fotót, amelyen jól látszik az elképesztő a hasonlóság a műsorvezető és lánya között

Bár Krishan már fél éve nem volt aktív az Instagram-oldalán, a minap egy viccel fotóval jelentkezett be, amelyen nemcsak felesége, Zsuzsa látható, hanem a műsorvezető kollégája, Gáspár Zsolti is, amiből arra is következtethetnek a rajongók, hogy éppen zajlik a Farm VIP második évadának forgatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.