Horváth Tamás büszkén vállalja múltját: "A kapcsolatunk elején az is kérdéses volt, mit fogunk enni..."

Péterfi Andi párkapcsolat szerelem kapcsolat Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás néhány órával ezelőtt osztott meg pár igen jól sikerült közös fotót kedvesével, Andival. A képek láttán akadt olyan hozzászóló, aki kedves szavak helyett beszólásokkal bombázta őket, az énekes azonban ezt nem hagyta szó nélkül...

Horváth Tamás tavaly decemberben agyrázkódást szenvedett a Dancing with The Stars próbáján, majd kiderült, hogy a TV2 a továbbiakban nem dolgozik együtt az énekessel. Néhány héttel ezelőtt az is napvilágot látott, hogy Tamás pert indított a csatorna ellen, és követeli a szerinte őt megillető 8 milliós gázsiját, amit a a Dancing with the Starsban való szerepléséért kapott volna.

Nos, pletykák ide vagy oda, Horváth Tomi le sem tagadhatná, mennyire jól érzi magát a bőrében, ugyanis újra fellépésről fellépésre jár, utazgat, és persze amennyi időt csak tud, szerelmével, Andival tölt. Legutóbb néhány szerelmes, közös fotót osztott meg az énekes, egy kommentelő pedig durva sorokat intézett hozzá.

-írta a hozzászóló, Tomi pedig nem hagyta szó nélkül a "kedves" sorokat.

Mivel nincsen tisztában a munkásságommal, elárulom, a kapcsolatunk elején nem hogy a számlák problémát okoztak, az is kérdéses volt mit fogunk enni... Egy percig nem szégyellem, hogy a semmiből indultunk ketten.

-írta az énekes, akinek őszinte sorait már több mint 4500-an kedvelték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.