Egyesek temetőnek használják Disneylandet: a játékok mellett helyezik el szeretteik hamvait

Forrás: Origo -
hamvak temetés csontok Halál Völgye temető Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgora derült fény az amerikai Disneylanddel kapcsolatban: emberi maradványok borítják a park egyes területeit.

Az amerikai Disneylandet a Föld legboldogabb helyének is nevezik. Évente több millió ember látogat el erre a helyre, és jó páran kívánják azt közülük, had maradhassanak örökre ott.

Nos, mint kiderült, vannak, akiknek ez a vágyuk teljesül, és haláluk után is Disneylandben maradnak. Sokan ugyanis arra kérik rokonaikat, hogy ha véget ér földi létük, vigyék ki hamvaikat a parkba és ott szórják szét, ők pedig örömmel teljesítik ezt.

Egyesek azt állítják, hogy Disneyland a sok emberi maradvány miatt lassan olyan, mint a Halál völgye, a park vezetősége pedig bár tud a dologról, nem tudn ellene mit tenni. Bár a házirendben szerepel, hogy nem engedélyezett emberi hamvakat szétszórni a parkban, nem állhat minden látogató mellett biztonsági őr, így szinte elkerülhetetlen a szórás -írja a Bors a Mirror cikke alapján.

Sokan a játékok mellett helyezik el szeretteik hamvait, teljesítve ezzel az elhunyt utolsó kívánságát. Forrás: Origo

Kapcsolódó: 10 érdekesség a párizsi Disneylandről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.