Sose gondoltad volna: ez Erzsébet királynő szokatlan módszere arra, hogy betörje az új cipőket

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool
Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool -
Erzsébet királynő királyi család asszisztens cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő öltöztetőnője, Angela Kelly könyvében vallotta be, hogy ha a királynő új cipőt vesz, először ő szokta hordani, hogy betörje azokat. 

Ha az ember új cipőt vesz, az gyakran feltöri a lábát. Ha viszont az ember még királynő is és nagyon sűrű az időbeosztása, akkor nincs ideje arra, hogy kényelmetlen cipőkkel bíbelődjön. A királynő és asszisztensei erre is találtak megoldást: az új cipőket először Angela Kelly, kedvenc öltöztetőnője viseli, akinek ugyanaz a lábmérete, mint a királynőnek - írja a Mirror.

II. Erzsébet brit királynő nem saját maga töri be az új cipőit. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Wpa Pool

- nyilatkozott Angela Kelly.

A királynő egyébként általában Anello & Davide cipész fekete, alacsony sarkú cipőjét viseli, amelyet állítólag "munkacipőnek" nevez.

Mindig kiderül egy meglepő titok a britek uralkodójáról: legutóbb arra derült fény, hogy II. Erzsébet bár imádja az erőteljes, feltűnő színű ruhákat, mégsem véletlenszerűen választja ki őket egy-egy alkalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.