Várandósan sem áll le az edzéssel: nagy pocakkal is súlyzózik Berki Mazsi

fotó Berki Mazsi terhes edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kismamaként is szeretne fitt maradni.

Berki Krisztián és felesége még április közepén jelentették be az örömhírt, hogy oly sok próbálkozás után végre összejött a baba, és hamarosan szülői örömök elé néznek. Mazsi egyébként kislányt hord a szíve alatt.

A kismama jelenleg a 6. hónapban van, bár a mozgás egyre nehezebb számára, az edzést nem hagyta el, várandósan is szeretne fitt maradni. Mazsi az Instagram-oldalán tett közzé nemrég egy videót, amiben megmutatta, milyen gyakorlatokkal tartja formában magát.

"Már a 6. hónapot tapossuk ... hihetetlen, hogy szalad az idő... a múlt héten kezdtem el érezni, hogy egyre nehezebb a mozgás, persze nem csak edzésen, hanem a hétköznapokban is. Persze ez a nagy forróság ezt még tetőzi is, illetve az éjszakai alvás kimaradás.(...)

A videón egy számomra könnyed mozgást láthattok, továbbra is heti 3 alkalommal járok edzeni. Hogy meddig? Ameddig jól esik"

- írja Mazsi a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.