Megható! Ezt üzente kisbabájának Berki Mazsi - Fotó

kisbaba Berki Mazsi üzenet terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság a Berki családban, ugyanis úton van Krisztián és Mazsi első közös gyermeke, akinek a leendő édesanya a közösségi oldalán írt levelet.

Berki Mazsi élete legboldogabb időszakát éli, hiszen nemsokára életet ad első gyermekének, akit férjével, Berki Krisztiánnal már nagyon vártak.

Mazsi egy megindító levelet írt kisbabájának az Instagram-oldalán.

"Igaz már láttalak, hallottalak és már mások számára is látható vagy, de annyira hihetetlen még mindig, hogy a pocakomban vagy.

Köszönöm Neked, hogy megkíméltél a rosszullétektől, sőt igazából egy áldás vagy már most, hisz az ebéd utáni szundik beiktatásán kívül más változás nem is történt... na jó de, a cukrommal szeretsz játszadozni, de szerencsére eddig sem ettem nagyon és mióta vagy, na azóta meg nem is kívánom :) Na meg a korán kelés :D még nem is tudtam, hogy a pocakomban vagy, te már jeleztél minden reggel 4-5-kor ,hogy jó ébresztőőő :D

Sok sok óvó üzenetet, jó tanácsot kapok Tőletek! Köszönöm szépen Nektek! Mindenben szakemberek véleményét kértem és kérem ki a jövőben is. Legyen szó étkezésről, utazásról, sportról" - olvasható a kismama bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.