Európai kastélyt vásárol Polgár Tünde és férje: "1-2 millió euró, amit rááldoznánk"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Polgár Tünde sztár Polgár Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műkereskedő házaspár luxuskörülmények között él, hiszen Amerikában és Magyarországon is több hatalmas villa van a birtokukban. Most pedig elérkezettnek látják az időt egy európai kastély megvásárlására. 

Jelenleg is aktívan bújják az ingatlanhirdetéseket Polgár Tündéék. Tünde és Árpád a világ több pontján háztulajdonosok, figyelmük azonban nem lankad: jó befektetési lehetőségek után kutatnak.

A házaspár mindent megtesz azért, hogy rátaláljon a vágyott kastélyra Forrás: TV2 Sajtószoba

"Szeretnénk találni egy kis kastélyt az öreg kontinensünk egyik szép részén. Az ideális az lenne, ha egy részében éldegélhetnénk öreg éveinkben, egy másikban pedig nyolc-tíz szobás hotelt alakíthatnánk ki. Látom magam előtt, ahogy főzőtanfolyamokat tartunk a vendégeknek, de ha nincs kedvünk találkozni velük, akkor csak a saját lakrészünkben lennénk. Olyasmire gondolok, ahogy Kordáéknál is van: ideális jut is-marad is szituáció" – mondta a Borsnak Polgár Tünde.

"1-2 millió euró a maximum, amit rááldoznánk, de sok függ az ingatlan állapotától is. ltalában szívesebben veszünk olyan házakat, amiket mi magunk újítunk fel, hiszen így a saját ízlésünkre alakíthatjuk és a legtöbb esetben spórolunk is a munkálatokon. Bárhol járunk a nagyvilágban, mindig körbenézünk az ingatlanpiacon. Már többször volt szerencsénk, az amerikai otthonunkat is egy nyaralás során fedeztük fel. Emlékszem, véletlenül tévedtem be egy építkezésre, amikor megláttam egy álomszép üresen álló házat. Megéreztem, hogy nekünk oda kell költöznünk! Napokat töltöttem az internetet bújva, hogy kiderítsem, mikor fogják a piacra dobni és végül szerencsém lett" – árulta el Tünde, aki abban bízik, hogy rátalálnak a kastélyra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.