Hatalmas életutat járt be az EDDA Művek frontembere. Idén nyáron töltötte a 70. életévét, és még mindig kirobbanó formában van.

Pataky Attila július 2-án ünnepelte a 70. születésnapját, elmondása szerint cseppet sincs elkeseredve a kora miatt. Remek formában van, végre újra koncertezik és pozitívan tekint a jövőbe. Igyekszik egyensúlyban és a jelenben élni. 

Nyilván, tökéletes ember nem létezik, ám az élet lehetővé teszi, hogy a hibáinkból tanulva napról napra jobbak legyünk. Ennek a tapasztalati utazásnak köszönhető az is, hogy Attila megtanulta kiszűrni az életéből a negatív energiákat, s ennek köszönhetően elkoptak mellőle a rosszindulatú emberek is.

"Körül vagyok véve szeretettel és szerelemmel. Ha hagyják, az élet egy csoda, játék és ajándék. Ebbe nem fér már bele nekem a negativitás és a rosszindulat" - nyilatkozta korábban az Edda frontembere.

Pataky Attila vallomása a gyerekkoráról: "Többet szeretgetném a kis Atikát!"Forrás: Origo

Pataky Attila immáron 12 éve él boldogan feleségével, Orsival, akivel szerelmük az évek múlásával csak még erősebb lett. Attila nagyon figyelmes férj, bár fontosnak tartja, hogy a másik számára megadja a kellő szabadságot, mindig odafigyel a feleségére és megajándékozza valami aprósággal.

Az elmúlt egy év a házaspár számára is nagyon megterhelő volt, a koronavírus ugyanis ledöntötte a lábáról az Edda frontemberét. Attila szerint a felesége mentette meg az életét, a tőle kapott szeretet adott neki erőt ahhoz, hogy erős maradjon

A zene és a koncertek mellett az Edda frontemberének mindig jut ideje egy kis nosztalgiázásra, elmélkedésre is – ezt pedig most a holnap megjelenő HOT! magazin hasábjain is megteszi Pataky.

"Bennem már csend van, nyugalom és békesség. Nem bántam meg semmit, deha visszarepülhetnék az időben, akkor a gyerekkori énemnek gyakran megsimogatnám a fejét, sokkal többet szeretgetném a kis Atikát. Megérdemelné, mert nagyon klassz kissrác volt; legalábbis az alapján, amit anyáék meséltek! De abban az időben nem babusgatták agyon a kölyköket, nem volt divat!" – árulja el a lapban Attila, aki arról is beszámol a lapban, hogy mióta van meg benne a szenvedély, emellett azt is elmeséli, hogy milyen emlékei vannak a szüleiről.

Keressétek a HOT!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

 

Bár Pataky Attila remek formában van, a koronavírus őt is megviselte, így végrendeletet is írt már a rockzenész. Ha bekövetkezik a legrosszabb, rendet és békét szeretne hagyni maga mögött.