Őszinte vallomás: ez okozta Pataky Attila vastagbélrákját - Videó

vastagbélrák csalódás barátság Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila őszintén mesélt Hajdú Péternek élete nagy csalódásairól a LifeTV műsorában. Több csalódás is érte az életben, egyszer akkora, hogy szó szerint belebetegedett. 

Pataky Attila bevallotta Hajdú Péternek, hogy a barátságok nagyon fontosak az életében. Sokszor csalódott már, egyszer azonban egy barátja akkora csalódást okozott neki, hogy bele is betegedett, vastagbélrák alakult ki nála.

- mesélte az énekes.

Pataky Attila azt is elmondta, hogy ezek a csalódás kellettek az életébe, ezek által lett az, aki. Szerencsére több olyan gyerekkori barátság is van az életében, melyek megmaradtak, kiállták az idő próbáját.

Az énekes arról is mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, hogy édesapja egyetlen fellépését sem nézte meg, mert nem értett egyet azzal az úttal, amit fia választott. A halála után azonban kiderült, hogy nagyon is büszke volt Attilára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.