70. születésnapját ünnepli ma Pataky Attila, aki cseppet sincs elkeseredve a kora miatt. Remek formában van, végre újra koncertezik és pozitívan tekint a jövőbe. 

Pataky Attila ma lett 70 éves és elmondása szerint ez élete legjobb születésnapja. Ma indul Rimaszombaton az EDDA-turné, amelyre több, mint egy évet várt, ráadásul szerelme reggel csókkal és finom reggelivel indította a napját. 

A kora egyáltalán nem zavarja, igyekszik egyensúlyban és a jelenben élni. Persze ő is hibázik és hoz néha rossz döntéseket, de szerencsére egyre kevesebbet. Igyekszik kiszűrni a negatív energiákat és ennek következtében a rosszindulatú emberek elkoptak mellőle. 

Pataky Attila: "Körül vagyok véve szeretettel és szerelemmel."Forrás: Origo

Körül vagyok véve szeretettel és szerelemmel. Ha hagyják, az élet egy csoda, játék és ajándék. Ebbe nem fér már bele nekem a negativitás és a rosszindulat"

- mondta a legenda a Blikknek, aki mindenért hálát ad: a napfényért, egy pohár finom borért, a szerelme csókjáért, a fiaiért és az unokájáért. Amíg minőséget tud adni testileg és hangilag is, addig a zenélést sem szeretné abbahagyni.

Pontosan tudom majd, mikor van vége és akkor nem állok többé színpadra. De addig is élvezem. Épp most készült el a 35. albumunk. Eszembe jutott az egyik tinilány, aki nemrég azt mondta: azért szereti az EDDA zenéit, mert olyan IBÉ: időtálló, boldogító és életeket változtat meg. Na, ezért csináljuk."

Bár Pataky Attila remek formában van, a koronavírus őt is megviselte, így végrendeletet is írt már a rockzenész. Ha bekövetkezik a legrosszabb, rendet és békét szeretne hagyni maga mögött.

Ez is érdekelhetPataky Attila: "A feleségem mentette meg az életemet"