Úgy fest, közel 30 év után a való életben is egy párt alkot Jennifer Aniston és David Schwimmer

Forrás: Origo -
David Schwimmer párkapcsolat szerelem kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örülhetnek a Jóbarátok rajongói, ugyanis nagyon úgy fest, hogy 27 évnyi plátói szerelem után egymásra talált Jennifer Aniston és David Schwimmer, a sorozat Rachelje és Rossa.

A Jóbarátok egyik legfontosabb és legemlékezetesebb történetszála Rachel és Ross kapcsolata volt. Az őket alakító színészek, Jennifer Aniston és David Schwimmer a nemrég bemutatott Újra együtt című különkiadás forgatásán nagyon sok időt töltöttek együtt, és úgy fest, ez idő alatt igencsak összemelegedtek.

A két színész mindig is nagyon vonzódott egymáshoz, de sosem jöttek össze, első csókjuk is a kamerák előtt csattant el. A névtelen forrás arról számolt be, hogy Jennifer és David között fellángoltak az érzelmek, rengeteg időt töltenek együtt, főzőcskéznek, iszogatnak, nagyokat sétálnak és beszélgetnek, és talán 27 év után végre beteljesedett a szerelmük -írja a Daily Star.

- olvasható a lapban.

Az ismeretlen forrás azt is elárulta, hogy látták őket borozgatni a Santa Barbara-i szőlőben, ami Jen egyik kedvenc helye.

Rachel és Ross a valóságban is egy párt alkotnak? Forrás: Origo

Ez is érdekelhet: Jennifer Aniston beterpesztett: formás lábait ezúttal bárki megcsodálhatja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.