Meghökkentő történetet mesélt el közösségi oldalán a népszerű sztármami, Nyári Dia, aki éppen családjával nyaral Horvátországban.

Nyári Dia nem szeret beleavatkozni kisfia, Zétény konfliktusaiba, de a minap a strandon, mikor egy idősebb fiú hátba rúgta a gyermekét nem bírta ki, azonnal a védelmére kelt.

"Nyilvánvaló, hogy mindentől nem tudom megvédi, és az is, hogy ennek ellenére megpróbálom.
Nem szeretek beleavatkozni a gyerekek konfliktusaiba, rendezzék le maguk, amíg nem durvul be nagyon a buli. Tanuljon meg kiállni magáért, és bocsánatot kérni, ha a másiknak van igaza...de...a nyaralásunk első napján szemtanúja voltam, ahogy a vizes játszótéren egy kisfiú, kb. 9 év körüli, úgy gondolta, hogy segít Zétinek lendületet venni a csúszda tetején, úgyhogy hátba rúgja csúszás előtt, és közben még le is kacsintott mosolyogva a kis barátaira.Sajnos a kisfiú nem látta, hogy én vagyok Zémutter, aki ezt láttam...nem csináltam semmit, csak megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e én is lecsúszni neki... jó lehet volt egy olyan kézmozdulatom is, mint Robert De Nironak a Vejedre ütökben bár nem egy nyelvet beszélünk, de a testbeszéd csodákra képes. Szeretem ha Zéti maga játssza le a meccseit, de azt nem, ha a partnere nem fair...akkor én sem vagyok az" - írta Dia a bejegyzésében.

Nyári Dia egyedül marad kisfiával: "Hajrá nekünk, mindent is megoldunk"