"Ez az igazi anyás és asszonyos kinézet" - Hódi Pamela külsejét véleményezték követői

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela fotó megasszonyosodott komment követők asszony külső Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legfrissebb fotóját látva üzentek rajongói Hódi Pamelának a külsejével kapcsolatban.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hódi Pamela nemrég adott életet második kislányának, aki a Tóth Evolet Olívia nevet kapta.

Követői úgy gondolják, hogy azóta az influenszer külseje nagyon megváltozott, és megasszonyosodott. Terhessége alatt sok pigmentfoltja keletkezett, ezért szakemberhez fordult, erről pedig egy fotót is osztott meg az Instagram-oldalán.

A képhez hozzászólásban sokan leírták a véleményüket Pamela kinézetéről, ami szerintük igencsak megváltozott, de nagyon jól áll a hírességnek.

„Szia Pami! Csak azt szeretném neked mondani, hogy ez az igazi anyás és asszonyos kinézet sokkal jobban áll neked, tök őszintén!"

– kommentelte neki az egyik rajongója.

„Oh, köszi!" – írta válaszként neki az influenszer.

Külseje többeket is magával ragadott, és egy másik követő ezt fűzte a képhez: „Épp ezt szerettem volna én is írni, hogy a szó legjobb értelmében, »megasszonyosodtál«. Hihetetlen jól áll."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.