A született médium: ő az a nő, aki képes kommunikálni az eltávozott lelkekkel

Forrás: Instagram/theresacaputo -
halál Theresa Caputo Médium szellemek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Theresa Caputo neve, vagy inkább kinézete sokak számára lehet ismerős. Médiumként szerzett magának hírnevet és azt állítja, kommunikál a halottakkal

Rengetegen keresik meg a médiumokat, főleg akkor, ha egy szerettük eltávozott. Theresa Caputo, a született médium például azt állítja, képes kapcsolatba lépni a túlvilággal, és kommunikálni tud a szellemekkel. A nő évek óta futó sorozata, a Született médium miatt vált világszerte ismertté, és került a figyelem középpontjába.

Theresa Caputo azt állítja, képes kapcsolatba lépni a túlvilággal, és kommunikálni tud a szellemekkel Forrás: Instagram/theresacaputo

Elárulta, hogy 4 éves kora óta látja, érzékeli a szellemeket, de a velük való kommunikáció komoly munka eredménye; nem ment ugyanis könnyen a tanulás. Mivel azok a benyomások, amiket a túlvilággal való kommunikáció során tapasztal, egészen mások, mint a hétköznapi világgal tapasztaltak, gyakran még ma is nehéz szavakba öntenie, mit élt át. Az érzésekhez szavakat, jelentéseket társított, így tud ma már nagyjából folyékonyan kommunikálni a holt lelkekkel, és segíteni azokat, akik szeretnék elérni elhunyt szeretteiket. Sorozata mellett könyveket is írt - írja a Twice nyomán a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.