Vajna Timi újra beszélt Andyvel: "A médium elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt"

Vajna Timi halál Médium Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi férje, Andy szombaton ünnepelte volna 76. születésnapját. Az özvegy hosszú idő után újra beszélt a legendás filmproducerrel -írja a Ripost.

"Ez a nap sokkal nehezebb, mint a többi... Ugyanakkor minden napomban vannak olyan fájdalmas pillanatok, amikor belém hasít a felismerés, hogy már nem tudom tőle megkérdezni, amit éppen szeretnék. És persze szinte minden éjjel álmodom is vele. Ha pedig imádkozom, mindig hozzá fohászkodom, hogy segítsen – mondta Vajna Timi.

Forrás: Origo

„Nagyon gyakran érzem a jelenlétét.

Sokszor arra leszek figyelmes, hogy egy árny elsuhan mellettem a házban. Azt gondoltam, csak ő lehet az, de nemrég egy médiumnál jártam, aki elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt, és megnyugvásra talált az édesanyja és a fia mellett.

A szeánsz alatt végig sírtam, mert olyan kézzelfogható volt a jelenléte... Az ő szavait adta vissza a médium és rengeteg kérdésemre is választ kaptam, ami nagyon megnyugtatott. Sőt, sikerült megnevettetnie is.

Amikor azt kérdeztem, hogy nem szeretne-e visszajönni, csak ennyit mondott: Örülök, hogy a pi...on ülök!

– Ez volt a szavajárása" – fogalmazott Timi.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.