Itt vannak a titkos esküvő részletei: Majka és Hajni háromnapos lagzira készülnek

esküvő Majoros Hajnalka Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Hajni már 10 éve alkotnak egy párt, de az esküvőre csak most fog sor kerülni: a legnagyobb titokban szervezték a nagy napot. 

Már 10 éve egy párt alkot Majka és Hajni, két közös gyereket nevelnek és 8 éve jegyesek. Sokáig úgy tűnt, az esküvő és a papír egyikük számára sem olyan fontos, most mégis lázasan készülődnek a nagy napra, amit eredetileg nem ilyenkor tartottak volna, de mint sok párét, az ő számításaikat is keresztülhúzta a koronavírus.

Dundika és Majka a hétvégén házasodnak Forrás: Majoros Hani / Instagram

Most hétvégén azonban már semmi nem állhat az útjukba, egy vidéki borászatban kimondják egymásnak a boldogító igent. A helyszín meseszép lesz, ráadásul a diszkréció is garantált, ugyanis a több mint 100 hektáros, völgyben fekvő pincészethez csak egyetlen út vezet, így biztosan nem tudnak illetéktelenek arra kószálni. A vendégeket is helyben tudják elszállásolni, vagyis ki sem kell tenniük a lábukat onnan - írja a Bors.

Az ünnepély három napig tart majd, a vendégek között pedig közéleti szereplők, tévések, zenészek és színészek is lesznek. A pontos helyszín és a többi részlet azonban szupertitkos, ugyanis szeretnének a barátaikkal együtt bulizni a kíváncsi szemek elől elrejtőzve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.