Megtörte a csendet: Schobert Norbi a kórházból posztolt - Fotó

POSZT Schobert Lara Schobert Norbert kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt a hír csütörtökön, hogy Schobert Norbit mentőhelikopter szállította kórházba, miután a fitneszguru otthonában rosszul lett.

Rubint Réka nagyon hamar megerősítette a hírt, miszerint férje, Norbi otthonukban rosszul lett, és mentő vitte kórházba. Az egész ország izgatottan várta a friss fejleményeket, és egy emberként drukkolt azért, nehogy nagyobb baj történjen.

Még Rácz Géza is üzent barátjának, Norbinak, és arra kérte, gyógyuljon meg minél előbb. Az ország fitneszgurujának rosszulléte annyira megrémítette az embereket, hogy még a Norbi ellenes csoportok tagjai is, félretéve a gyűlölködést, gyors felépülést és jó egészséget kívántak Réka férjének. Rubint Réka tegnap a kórházból posztolt, és megköszönve a sok üzenetet, elárulta, hogy Norbi jobban van, és ha ilyen ütemben javul az állapota, jövő héten már otthonában lábadozhat. Nem kellett sokat várni arra, hogy Norbi a hivatalos Instagram-oldalán posztoljon.

-olvasható a Larával közös fotó mellett.

Norbi Rácz Géza hihetetlen látványos átalakulását is közzétette, és elárulta, hogy az előtte-utána fotót pártfogoltja küldte neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.